Chocolate and cheese buffet - Marina Bay Sands

Om ni någon gång åker till Singapore och vill lyxa till det lite extra boka då in er på Marina Bays chocolate and cheese buffé. Där bjuds det på magiskt goda ostar och helt fantastiska choklad desserter. Ett ytterligare tips är att inte äta någon middag innan för hur ni än gör så kommer ni att rulla därifrån, det gjorde i alla fall vi och alla andra som berättat om att de varit där.
 
 
Jag vet inte hur många rundor vi gick för att hämta ost och desserter bara för att få smaka på allt. Vi kunde omöjligt äta upp allt vi plockade till oss men en liten bit av nästan allt slank ner. 
 
 
Så mycket att välja bland. 
 
 
Min första osttallrik. Jag har inte ätit ost sedan jag lämnade Sverige och jag som vanligtvis är en riktig choklad-älskare tyckte att osten var betydligt godare än all choklad. Osten och de chokladdoppade jordgubbarna var mina favoriter. 
 
 
Det var en chansning på dessa, hälften var super goda medan den andra häften inte var något att ha enligt oss. 
 
 
Mandelpraliner, kex, kolor, choklad... 
 
 
Panna cotta, citronkaka med choklad. 
 
 
Macarons (Willes favoriter förutom osten). 
 
 
Så goda!! 
 
 
Denna utsikt! 
 
 
Ost buffen! 
 
 
Ännu mera ost! 
 
 
Detta var en perfekt fredagkväll, bara vi två och massa gott att äta. 
 
 
Wille hade med sig en födelsedagspresent till mig och de fina örhängena ni kanske kan se på bilden fick jag av honom. De ska jag använda på min nästa bal! 
 
 
Efter buffen åkte vi högst upp för att suga in utsikten en sista gång. Vi tog sedan sista mrtn hem och jag somnade lutandes mot Wille så mätt och trött jag var, trevligt sällskap med tanke på att mrtn tar cirka 30 minuter hem. 
 
Linn
2015-04-07 @ 11:50:58

Blir så lycklig inombords när jag ser hur mysigt ni har haft det o alla fina bilder :) Så fina tillsammans!! Osten ser helt amazing ut!!

Frida
2015-04-09 @ 18:21:08

Wow vilka bilder och ställen ni varit på! och vad fiiiiiina ni är!!! saknar dig <3




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0