I stället för min halloumisallad
Min favoriträtt rätt i Sverige är ju halloumisallad och jag kan utan problem äta det en gång om dagen hela veckan. Här i Singapore finns det ingen halloumi så jag har fått skaffa mig en ny favoriträtt - snabbnudlar med ägg. ÅHÅ, så gott! Alla ni där hemma borde testa detta recept.

Ingredienser:
1 paket snabbnudlar med valfri smaksättning
1-2 ägg beroende på hur hungrig du är
Vatten
Olja

Börja med att lägga nudlarna i en skål och häll sedan på varmvatten.

Häll av vattnet när nudlarna är färdiga.

Plocka fram ett stekjärn, häll i lite olja och värm upp.

I med nudlarna, rör runt.

Sedan är det dags för kryddan

Rör runt tills allt fått färg.

Knäck i ägget/äggen.

Rör runt tills ägget/äggen är välblandade med nudlarna.

Snart klart!

Och här har vi resultatet, sååå gott! Något alla borde testa någon gång, Emma och Lisa har testat det här i lägenheten och de är också fast. Det bästa av allt är att det max tar 5 minuter, snacka om snabblagad lunch.