Falsterbo och Böste läge

I fredagsmorse hoppade jag på bussen igen för att åka och hälsa på Max och Peder i Falsterbo samt Lisen och Moa som har stuga vid Böste läge, i närheten av Trelleborg. Moa och Lisen hämtade mig i Trelleborg och sedan styrde vi kosan mot Falsterbo, vi kom dit mitt i födelsedagsfirandet av Peder som fyllde år. Det bjöds på kaffe och tårta och vi satt länge och pratade med hela familjen Ahlberg, en sån mysig familj de är, vi kände oss så himla välkomna allihopa och hade det supertrevligt. Max, Peder och Frans mormor var med och kläckte en av de roligaste kommentarerna jag fått på länge kopplat till att jag la på mig ett par kilon under min andra säsong i Trysil. Som vi skrattade! 
 
 
Efter fikan gick vi ner till stranden och började passa volleybollen mellan oss för att få upp värmen. Det må se varmt ut på denna bild men som vi frös, vattnet var dock helt okej så vi spelade boll i säkert en timme och när solen äntligen tittade fram så sprang vi alla ner i vattnet och doppade oss. 
 
 
Som vi skrattade åt våra felpass, att vi tjejer stod som fastklistrade på våra platser och att Max och Peder slängde sig mot nästan varje boll. 
 
 
När vi väl fick igång spelet så var vi riktigt grymma. 
 
 
På eftermiddagen körde vi tillbaka till Lisen och Moas land där även Josse, Jocke, Julia och Johanna befann sig. Alla vuxna var bortbjudna till deras grannar så vi ungdomar handlade och dukade upp till mexikansk afton. Moa, Julia och Josse är vegetarianer och slängde ihop en massa goda vegetariska röror. 
 
Jag älskar min lediga sommar och att jag hinner åka runt och hälsa på massa vänner på deras landställen runtom i Sverige. Att vara ledig denna sommar, trots att större delen av den regnar bort, är ett av de bästa val och någonsin gjort. Jag njuter av min ledighet varje dag. 
RSS 2.0