Roliga veckan

 

Förra veckan införde vi begreppet roliga veckan, allihopa har haft rätt mycket i skolan senaste tiden och vi ville se till att hitta på en massa roliga saker för att balasera ut allt pluggande. I söndags bestämde vi oss för att vi ska sikta på att ha roliga veckan alla veckor resten av terminen. Det behöver inte vara så avancerade saker men vi ska ha som mål att göra något roligt varje dag. I söndags åkte jag, Lisa, Emma, Emilia och Alex in till Marina Bay för att gå på en glassmässa. Den höll tyvärr på att stänga när vi kom dit så vi satte oss och kikade på ljusshowen i stället. 

 
Marina Bay Sands 
 
 
Det är alltid fullt med turister som vill kika på ljusshowen. Detta var nog min tredje eller fjärde gång där och jag tycker den är minst lika bra varje gång. Det är magiskt att sitta på bryggan och spana ut över Marina Bay. 
 
 
Jag skulle vilja jobba på något av alla de företag som har kontor i höghusen där så att jag kan få möjligheten att komma tillbaka till Singapore en massa gånger i framtiden. 
 
 
Ljusshowen 
 
 
Temat för roliga veckan igår var Mokata. Jag åt det med min grupp i början på terminen med mina roomies hade inte testat det än så vi promenerade till en av restaurangerna som ligger granne med oss och beställde in en massa mat. Det är jag gillar med mokata är att det tar lång tid att äta för att allt ska grillas och tillagas så man har verkligen tid att sitta och prata och umgås.
 
Hur ska vi fortsätta toppa roliga veckan? 
 

Resten av min lägenhet ska på Marina Bays chocolate and cheese buffet i kväll och jag ska möta upp Janis och Frazer för middag, de var sugna på curry så vi får se vart vi hamnar. 

 

OCH DET BÄSTA AV ALLT!? 

 

I morgon kommer Wille hit, som jag längtar och herregud vad det kommer bli fantastiskt. Blir helt pirrig och jag känner mig som ett barn som väntar på jultomten, dan före dopparedan och det är det enda jag kan tänka på. 

Snart, snart, snart! 
RSS 2.0